Hold / Voksen

Aktiviteter for voksne

Morgen svømmehold for voksne (16+):
Få optimeret din svømning med en ugentlig træning onsdag morgen kl. 7.00.
Ida hjælper med at få teknikken, glidet eller farten til at fungere for din svømning, hvad end det er crawl eller bryst.

Har du tid til at afsætte en lille time til motion inden arbejdsdagen, så kom og deltag på dette hold. Du får kickstartet dagen med dejlig træning der gør dig glad og afslappet.
 
Alle niveauer er velkomne


Svømmehjælp:

Onsdage 7.45 - 9.15
3 x 1/2 time svømmehjælp
(v. Ida Haugaard - kontaktes direkte 53 62 16 21) 

 

Svømmefif til FamilieFredag 

Kom og vær med hver fredag (inden for sæsonen), hvor vores undervisere vil stå til rådighed og vil kunne give massere af svømmefif. Det er gratis at være med, så længe du er meldt ind i klubben. Tag endelig hele familien med - jo flere jo bedre. 

 

Eneundervisning:
Det er muligt at få eneundervisning. Det kunne være at du ikke bryder dig om at være på et hold / eller vil have fuldopmærksomhed / ikke kan svømme på det tidspunkt hvor vi har hold.

Hvad kunne være at du netop vælger ene undervisningen?:
- vandskræk; dette gælder alle aldre 0-99 år, og nu vil du overkomme din frygt og lære dig selv af kende i vandet i trygge rammer
- stilart; du vil gerne lære at svømme crawl, eller en anden stilart.
- åbenvand træning; hvordan træner man op til åbenvand eller TRI
- Læge anbefaler træning i vand; men du ved ikke hvordan du skal svømme, for du får smerter når du svømmer. Måske svømmer du forkert og har brug for at få øvelser, så du belaster din krop korrekt.

Kontakt Ida Haugegaard på 53 62 16 21, for nærmere aftale om tidspunkt.
 
Pris eneundervisning: 
En undervisnings time : 1/2 time - 250,-
Et forløb : 5 x af 1/2 - 1000,-
Der betales forud og aftales datoer som er bindende.


Har du ønsker om andre tider eller undervisninger, så skriv til os via kontaktsiden, og så ser vi om vi kan efterkomme det.
Vi er veluddannede og erfarne voksne undervisere der kan sammensætte individuelle programmer specifikt ud fra dine ønsker.

Tilmeld dig på Nemtilmeld

Gribskov Familie SvÝm  | gribskovfamiliesvom@gmail.com