Hold og andre svÝmmetilbud

BØRN:

Hver onsdag har vi 10 hold med børneundervisning, fra 3 år og opefter.
Der er begynderhold med og uden forælder, let øvede og øvede.

Hver torsdag har vi 3 hold for børn i Gilleleje. Der er et begynderhold med voksne, et hold for let øvede og et hold for øvede.

Hver fredag har vi 3 hold med børneundervisning. Det er mindre hold, hvor der er mere fokus på det enkelte barn.

Hver søndag har vi 3 hold med børneundervisning. Det er mindre hold, med ro og plads til det enkelte barn. Der er to hold med forældre, hvoraf det ene er for de vandforsigtge, samt et hold uden forældre. 

 

VOKSNE:

Vi har et voksent begynderhold i Gilleleje om torsdagen og i Helsinge om onsdagen. Dem med vandskræk er også meget velkomne på dette hold. 

Vi har ligeledes intensiv vandgymnastik for voksne kvinder hver torsdag i Gilleleje. Se mere information under tilmeldingssiden.

 


ENEUNDERVISNING:

Det er muligt at få eneundervisning, hos en af vores dygtige trænere. Dette kan både foregå ude i hav og inde i svømmehallen. Her skal du skrive til os over mail for mere information samt tilmelding.

 

SVØMMEFIF TIL FAMILIEHYGGE:

Kom og vær med hver fredag og søndag (inden for sæsonen), hvor vores undervisere vil stå til rådighed og vil kunne give massere af svømmefif. Det er gratis at være med, så længe du er meldt ind i klubben. Tag endelig hele familien med - jo flere jo bedre.

Tilmelding er via Nemtilmeld
- husk at du skal være indmeldt i klubben for at deltage på hold. I kan både tilmelde jer hold og betale kontingent via dette link:

    

 

Gribskov Familie SvÝm  | gribskovfamiliesvom@gmail.com